Sidor

fredag 7 december 2012

Lussekatter med bismak av saffran


Mitt hetaste tips: håll er till äkta vara. Jag och barnen testade Kungsörnens färdigmix för Lussekatter. Det färdiga resultatet smakade...  typ vetebullar, med en liten bismak av saffran. Torra blev de också. Nej, tacka vet jag min egen mammas lussekatter. Nästa år ska jag minsann ta mig i kragen och försöka baka dem. Fram till dess får vi nöja oss med de här halvtorra sakerna. (Kanske lika bra det, annars hade jag nog satt i mig en hel plåt själv.)

5 kommentarer:

  1. Varför vänta till nästa år? Det finns ju fler dagar man kan äta lussekatter på...

    SvaraRadera
  2. dom blev i alla fall snygga på kort! och du, med din nya vikt agenda är det väl bara att sätta en ny deg på söndag...:)

    SvaraRadera
  3. Jag håller med Linda. Och alla bullar, inklusive lussebullar, blir godare om man värmer dem lite, lite! Bättre lycka nästa gång.

    SvaraRadera
  4. MUMS med lussekatter men det ska smaka rikligt med saffran!!

    SvaraRadera
  5. Nä, jag har redan tröttnat på saffranssmaken. Den är god i måttliga mängder.

    SvaraRadera