Jag är en person som lätt snöar in på saker. Nu har jag som bekant upptäckt matbloggen "Lilla matdériven" och hittar många och goda anledningar att testa hennes fantastiska recept. I stället för att gå och doppa fingrarna i lakritspulvet från Kung Markatta bestämde jag mig för att testa ett nytt recept. Jag älskar som bekant både lakrits och choklad, kombinationen blev såklart succé!
Lakrits- & chokladbollar (recept från Lilla matdériven)
Ingredienser:
- 2 dl mandelmjöl
- 12 mindre dadlar, urkärnade (alt 7 Medjoodadlar)
- 3 tsk kakaopulver
- 2 tsk lakritspulver
- 1 msk rapsolja
- 1 msk vatten
- en nypa salt
- kokos eller rostade sesamfrön att rulla i
Gör så här:
- Kör allt i en blender tills du har en slät massa.
- Forma till små bollar och rulla i kokos eller något annat du tycker är gott.
- Bollarna kan förvaras i kylen i minst en vecka.
1 kommentar:
yeezy boost 350
michael kors outlet store
nike huarache
yeezy sneakers
air force 1
nike polo
michael kors handbags
nike dunks shoes
light up shoes
nike air max
Skicka en kommentar